You are not logged in.

#1 2016-03-22 15:23:53

sbj67
Member
Registered: 2015-09-07
Posts: 4

SR202 kits problem

Hi Shannon

When I try to load a SR202 kit, it loads fine but I get no sound.

I am on Win 7 64 bit and my daw is MuLab.

EDIT: After some more time trying to figure out if it was something with my system, I discovered
that the end marker in the wave display was at the start of the wave. When I manually moved it to the
end of the waves there was sound again.
So it seems - when loading SR202 kits - Poise doesn't place the end markers right.

Cheers

sbj67

Last edited by sbj67 (2016-03-23 00:06:20)

Offline

#2 2016-03-23 19:22:05

Shannon
Administrator
Registered: 2015-09-07
Posts: 160

Re: SR202 kits problem

Thanks for reporting the problem sbj67. smile

Offline

#3 2016-03-23 20:19:29

sbj67
Member
Registered: 2015-09-07
Posts: 4

Re: SR202 kits problem

No problem smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB